Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2011.01.11. 15:44 Myta

Feketén-fehéren

A fekete-fehér kontrasztos kombináció, olyan örök klasszikus, ami szinte soha nem fog kimenni a divatból. Legjobb tulajdonsága, hogy a kombinációk száma szinte végtelen, egyszerű stílust képviselhet: egy fehér ruha, fekete cipővel, fekete táskával és egy fekete bőrkabáttal vagy nőies stílust képviselhet: egy fekete ruha, fehér gyöngy fülbevalóval és egy fehér kardigánnal. A fekete és fehér olyannyira tökéletesen illeszkedik egymáshoz, hogy más színekkel vagy egy leopárd mintás táskával se lehet elrontani.



Korábban is írtam a januári leárazáskor olyan örök klasszikus darabokat célszerű vásárolni: mint egy fehér ing vagy blúz, egy fekete bőrdzseki vagy nadrág, amit nem csak egy szezonban, hanem az egész évben során hordhattok.

A fehér és fekete kombináció további előnye az, hogy férfias, nőies vagy romantikus stílus is megvalósítható vele.


 

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr472576765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása