Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2011.05.03. 20:52 Myta

Nyaralás: ruha nélkül!

A közalkalmazotti és multis dresszkódon megfásultaknak figyelmébe szeretnék ajánlani hét különleges külföldi nyaralási helyszínt, ahová nem szükséges több bőröndnyi ruhával elutazni, mert a szállodai kicsomagolás után elég csupán csak az ádámkosztüm!

1. Meztelen kerékpártúra

A WNBR San Fancisco-i szövetség évente rendez meztelen kerékpártúrákat, amivel a környezetvédelem és a közlekedésbiztonság fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. Bárki részt vehet rajta, azonban kezdő kerékpárosoknak nem ajánlom!



2. Meztelen golfoktatás

A dél-nyugat franciaországi La Jenny golfpálya, az egyetlen európai golfpálya ahol kilenc hektáron meztelenül szabadon golfozhatsz. A lyukak száma a látogatók számával arányos!



3. Meztelen városnézés

A dél-spanyolországi  Costa de Sol tengerparton található Costra Natura kisvárosban 200 apartman, étterem, boltok és  röplabdapályák várják a naturisták szerelmeseit.



4. Meztelen fesztivál

A nyári fesztiválok közül a nevadai Burning Mon arról ismert, hogy nincsenek szabályok és a ruhaviselés teljesen opcionális. Aki ide készül, egy marmonkannás kiszerelésnyi naptejet feltétlenül vigyen magával!  

5. Meztelen kalandtúra

Nem is értem, hogy a Baraka vagy az Eupolisz  programkínálatába, miért nem található meg ez a 18 kilóméteres németországi Harz hegységi túrázás? Azoknak is ideális kikapcsolódás, akik a túrázást ismerkedéssel is szeretnék egybekötni azonban egy kényelmes cipőt vagy strapabíró szandált feltétlenül vigyenek magukkal!
 


6. Meztelen merülés

A Buff Divers nevű cég meztelen merüléseket szervez  a világ minden táján. A palack, a maszk és a búvárszemüveg nem csak hasznos kiegészítő, de még öltöztet is!


7. Klasszikus szauna

Skandináviába utazóknak szeretném a figyelmébe ajánlani, a helsinkiben található Kotiharju 30 fős nyilvános szauna kipróbálását!
 

4 komment

Címkék: utazás


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr312874275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.05.03. 13:15:36

"meztelen kalandtúra" enenk a pasinak nincs is töke? nem mintha érdekelne, csak furcsállom.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.05.03. 13:21:03

@Laci Today Magazin: Csak a töketlen németek túráznak meztelenül a hegyekben. Az igazán tökös csávók kajakozni járnak ...vagy nem? ;´)
süti beállítások módosítása