Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2011.01.05. 11:00 Myta

Hogyan vásároljunk okosan leárazáskor!

Javában elkezdődtek a leárazások és elérkezett az a idő, amikor olcsó lehet beszerezni a hőn áhított márkás darabokat.  Mit is célszerű ilyenkor választani? 



1. Ne vegyél szükségtelen ruhadarabokat csak azért, mert a vásárlás: szórakozás!

2. Gondold végig, hogy a választott darab szezonális, vagy akár egész évben hordható, mint például egy kis fekete ruha, amit most fél áron is megvásárolhatsz!

3. Ne vegyél olyan darabokat, amire csak jövőre lesz szükséged (lehet, hogy jövőre a legférfiasabb ruhadarab: az öltöny lesz a divatos). Ne vásárolj, csak azért mert olcsó!

4. A kevesebb több! Inkább minőségi darabokat vásárolj, olyat amit teljes áron drágának találtál (pl. kasmír pulcsi, balon kabát, fekete csizma, bőrtáskák). Idejében tegyél félre egy kis pénz, hogy néhány exkluzívabb darabot is megengedhess magadnak!

5. Ne vásárolj leköszönő trendbe illő darabokat, ilyen pl. a válltöméses kabát vagy a szőrmebunda!

6. Gondold végéig, hogy a megvásárolandó ruhadarab hogyan illeszkedik a ruhatárad többi darabjához?

7. Akkor menj vásárolni, ha igazán ráérsz! Az igazi „kincsek” megtalálásához több idő szükséges!

8. Olyan klasszikus darabokat vásároljatok, mint pl. fehér blúz, kardigán vagy blézer.

9. Gondoljatok az idei trendekre is, mint pl. a hegyes orrú cipő vagy a méretesebb nyakláncok.

10. Ha a próbafülkében kételkedsz, akkor később is kételkedni fogsz!

Myta


 


Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr722556900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása