Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2012.03.09. 07:00 Myta

A farmer a depresszió jele?

Legújabb brit kutatások szerint, a választott ruha nem csak a személyiségre, de aznapi hangulatunkra is utal. Ha farmerbe bújunk a válaszok alapján az a depresszió jele! A pszichológusok a kérdőívekkel azt vizsgáltak, hogy különböző hangulati állapotban éppen ki, mit viselt. A száz megkérdezett közül csak minden harmadik nő nyilatkozta azt, hogy boldog volt, amikor egy farmer és egy laza póló volt rajta. 

A válaszadók nagy többsége azt nyilatkozta, hogy vagy kalapot vesz vagy a kedvenc ruhájába bújik (62%), esetleg a legszebb cipőjét választja (31%), amikor igazán jó  kedve van. Karen Pine professzor szerint, aki depressziós az nem igazán törődik a külsejével, és akit nem foglakoztat a megjelenés az leggyakrabban a ruhatárában lévő legegyszerűbb darabot a farmert választja.

 

A finom anyagok és az erőteljes vidám színek még szép, hogy mindenkit jobb hangulatba hoznak. Öltözzetek Boldognak! Válasszátok az idei tavaszi trendbe illő trópusi virágmintát, mondjuk egy leggins-en vagy a másik szuperszexi szettet a rövidnadrág-harisnya kombinációt!   
 
 
 
Aki pedig úgy érzi, hogy boldog egy elhasznált macinaciban is, az feltétlenül írja meg nekem kommentbe!

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr434298479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása