Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2012.01.08. 08:25 Myta

Januári nyelvfacsaró a plázákban

Már megszokhattunk, hogy karácsonyt követően az X-mas, Christmas táblák tengere lecserélődik Beherapenak, Vyprodej Solden Rebajas, Sald, Saldi, Soldes, Rebaixes, Venta, Saldo, Reduceri, Promotionale, Wyprezedaz és a jó öreg Szél feliratokra, mellyel a külföldi márkák vélhetően azt üzenik nekünk, hogy a magyar vásárló kevésbé fontos nekik!

Egy leárazás, árcsökkenés táblát, akár csak a Boldog Karácsony feliratot egyszer kell elkészíteni, hosszútávon nem is olyan költséges, több szezonon át használható. Erre már néhány multi-kulti ruházati márka már rá is jött: Mango, H&M, Zara, Womens Secret, C&A míg más forgalmazók a kirakatterv mellé csomagolnak egy-egy angol, spanyol vagy a kelet-európai piacra szánt 5-6 nyelvű leárazás feliratot.

Nézzük kik az idei „legrosszabbak”, akik kerékbe törik a magyar nyelvet.

Camaieu

Salamander

Pimkie

Office Shoes

Geox

Guess

Szólj hozzá!

Címkék: trend


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr723525750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása