Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2011.12.09. 07:40 Myta

Négy divatos nadrágszín

A nadrágok most sokkal divatosabbak, mint valaha, de a hagyományos kék farmerszín most felejtős!

Állatmintás nadrágok közül, a leopárd mintás darabok a legnépszerűbbek. Ilyen mintával a hagyományos szín mellett: szürke, piros, arany, fehér és kék árnyalatban is találkozhattok. A leopárd minta jövőre is divatban marad, a tavaszi színárnyalatai: a levander, a babakék és a világos rózsaszínű lesz.

 

Ha mintás nadrágot választasz a többi ruhadarabod legyen egyszínű!

 

Az élénk píros nadrág a celebritások körében a legnépszerűbb darab. Julianne Hough, Rachel Bilson és Jessica Albá-t is gyakran láthatjuk ilyen színben. Egy fehér pólóval, fekete blézerrel hosszú távú befektetés lehet.

 

A fekete bőrnadrág nálam továbbra is a No1! Az aktuális trendekhez igazodva egyre több üzletben találkoztattok bőr vagy bőrhatású nadrágokkal, de sokszor még mindig igen nehéz megfelelő méretű darabot találni. Habár kicsit rockos a bőrnacit célszerű kontrasztosan puhább anyagokkal kombinálni, mint egy selyemblúz, tweed vagy kasmírkabát. A nadrágot kezelni és impregnálni kell, de tűsarkúval vagy bokacsizmával is igen szexi viselet!

 

A magasabb derekú hófehér nadrág télen is divatos darab. Se hó- se eső! Tavaszias téli napokon inggel blézerrel kombinálva ideális nadrágszín lehet!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr783449845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása