Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2011.04.28. 13:50 Myta

Hiúság miatt elkövetett csalás!

Ruhát vásárolni nem is olyan egyszerű, mint korábban. A méretek márkánként változnak, valamelyiknél az S-es míg, más márkánál csak az L-es a jó.

Ha kisebb méretű ruhába is beleférünk, attól jobban érezzük magunkat vagy éppen azért vásárolunk kisebb darabokat, mert eltökéltek vagyunk, hogy lefogyunk és egy nap majd beleférünk a hőn áhított ruhadarabba. A hiúságunk miatt számos ruházati lánc tudatosan csal a méretekkel, így többet vásároljunk és a kisebb mérettel növeli meg az önbecsülésünket is! Ez a trend különösen igaz az Egyesült Államokban, ahol a korábbi 42-es méretnek már a 38-as és a 36-os méret felel meg.

Nem csak a tengerentúl, de már Európában is egyre problematikusabb az interneten történő megfelelő méretű ruhadarabok vásárlása. Statisztikák szerint a próbafülkébe is tízből kilenc esetben nem megfelelő méretű ruhadarabot viszünk be. Egy elszánt amerikai cég (MyBestFit) egy testszkennert fejlesztet ki (olyan mint egy reptéri röntgen), mely másodpercek alatt megmondja, hogy a méretük a plázák különböző boltjaiban milyen méretnek felel. Első lépés tehát a plázák alagsorában egy nagy dózis sugárzás, utána meg marad elég időnk a vásárlásra, hiszen a megfelelő méret próbálgatásával már nem kell időt tölteni….   

1 komment

Címkék: trend


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr142861513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.04.28. 13:32:04

én azt utálom, amikor a cipőre ráírják, hogy 2/3 -os méret.
Anyjukfaszát nekik, mert az én lábam 42-43-as, cégtől függően, de a kétharmaddal nem tudok mit kezdeni.

Jaj bocs ez Fraud volt.
Nem AZÉRT írtam KÉTHARMADot, mert olyan jól áll az ország, hanem tényleg ennyi volt a cipőre írva.
süti beállítások módosítása