Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2011.01.13. 20:21 Myta

Lakberendezési trendek 2011

A lakberendezésben, akár csak a divatban, időről-időre szélsőséges vonalak, irányzatok váltják egymást. Ha belenézek a kristálygömbömbe az idei trendek még összetettebbek mint valaha.

1. Nagyon éles körvonalak: Nem csak a televízió, de az uralkodó felületek is egyre inkább három dimenziós felületeket formálnak. Ez vonatkozik a modern és a nosztalgikus bútordarabokra is.



2. Fényezetlen, nyers felületek: A festékgyártók kínálata is egyre több matt festékekkel bővül. Előkerülnek a régi iratszekrények és a patinás fém lámpaernyők.


3. Játékosság:
Humor minden mennyiségben: hatalmas betűk, vidám poszterek, funkció nélküli játékos bútordarabok.

4. Használd újra: Régi bútordarabok, a mai ízlésnek megfelelő élénk, modern színekkel felújítva.

5. Kézművesség: kézzel készített kerámiák, kézműves bútorok és kárpitanyagok.



6. Extrém természetesség: Meztelen ágak, durva felületek, természetet utánzó textíliák.


7. Egyszerűség:
Akárcsak a divatban, a lakberendezésnél is igaz az a megállapítás, hogy a kevesebb több. Az egyszerűség mindig divatos irányzat marad!

 

1 komment

Címkék: ötletek


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr242580534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.13. 15:06:12

kihagytad a "kezdőházasok" stílusdirányzatot.
Amikor a kanapé a nagybátyámtól van (piros textil) a fotel egy havertól (forgatható retró, zöld textil ülőfelület, fekete műbőrhatású karfa-háttámla), a tv-állvány a déditől (hatszor újrafestett sötétbarna ingó bútordarab, ezen tartotta a kacsát nyugodjon békében), szőnyeg (márnemtomhonnan) egy kicsit foszlós, szép darab volt valamikor, és az étkező (feehosztuk a nyaralóból, az asztal egyik lába kijár, de ha nem támaszkodsz rá, nincs vele gond).

Vagy a másikfajta "kezdőházas" stílus: nászajándékon ne gondolkodjatok, mindenkitől IKEA utalvány kérünk!
Jörg jörgensen fotel (úgy néz ki mint egy doboz) Dirk Hava ülőgarnitúra (olyasmi, mint egy doboz), Uppsala zuhanyfüggöny (úgy néz ki, mint egy doboz), Vejnemöjnen konyhabútor (úgynéz ki, mint egy doboz, és csendesen járnak a fiókjai)
süti beállítások módosítása