Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2011.01.05. 23:50 Myta

Személyiség teszt egy interjún: Milyen pozicióban alszol?

Minden alvási pozícióhoz kapcsolható egy-egy személyiségjegy, ezért ne csodálkozz, ha a következő állásinterjún egy ilyen kérdéssel is találkozol!

1. Magzati pozíció (oldalt alvás)

A legnépszerűbb alvási pozíció. Az emberek 51 százaléka alszik így, a nőknél kétszer jellemzőbb, mint a férfiaknál. Az így alvók rendszerint szerény, elsőre távolságtartó, félénk, ám hamar feloldódó, érzékeny személyiségjegyeket mutatnak.

2. Tölgyfa pozíció (oldalt alvás)

A tölgyfának nevezett pozícióban - oldalt fekve, lábak kinyújtva, kezek a test mellé simulva - alvók társaságot kedvelő, könnyed személyiségek. Az emberek 14 százaléka alszik így. A kutató szerint az ily módon pihenők könnyen megbíznak idegenekben, sőt, időnként naivak, hiszékenyek is.

3. Könyörgő pozíció (oldalt alvás)

A tölgyfához hasonló pozícióban alszanak ők, azaz oldalukon, lábak kinyújtva, de kezük a testük előtt hever. Nyitott, de kissé gyanakvó és cinikus személyiségek ők. Lassan döntenek, de ha elhatározzák magukat, megingathatatlanok.
 

4. Katona pozíció (háton alvás)

Katona pozícióban, azaz háton. Ők többnyire csendesek és zárkózottak. Nem szeretik a sok hűhót, és általában komolyabb elvárásaik vannak embertársaik felé. A katona pozícióban alvók nagy része horkol, és gyakrabban panaszkodik arra, hogy rosszul aludt, mint az egyéb pózokban alvók.
 

5. Szabadesés pozíció (hason alvás)

Hason fekvés közben a kéz vagy öleli a párnát, vagy a fej mellett van előrenyújtva.  Ők jellemzően társaságkedvelő, gyakran kissé pimasz személyiségek, akik a kritikát nem igazán bírják.
 

6. Tengericsillag pozíció (háton alvás)

A legritkább pozíció, az emberek csupán öt százaléka alszik tengericsillag pozícióban, azaz hanyatt fekve, lábukat, karjukat széttárva. Ők jellemzően igénytelen, szerény emberek,  nem szeretnek a középpontban lenni, viszont jó barátok, lehet rájuk számítani. Jellemzően horkolnak.
 

+1 Blogger/Bloggerina pozíció



Ők azok akik a számítógép előtt alszanak, olykor  a munkahelyükön is. Jellemzői: az önmegvalósításra való törekvés, az erő és a szabadságvágy. Többségük a stresszt és a kritikákat is jól bírják.

2 komment

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr62562270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.06. 13:05:42

Én az ötöset választom.
Mér kell ezeknek ilyen hülye neveket adni? Nem szimplán "hasonfekvésben" oszt jóvan? A tudósok megnit túllihegték a témát. Illetve a pozícók között nem találtam sehol azt, amikor játszótéri kispadról félig lefordulva, "szilvaízesítésű szeszesital"-os üveggel a zsebében békésen alszik az ember. Mármúnt ÚGY félig lefordulva, hogy hason fekszik, arccal a földön, és a lába a padon....

silverbean 2011.01.07. 14:24:57

Már megint valami érdekeset olvashattam!
süti beállítások módosítása