Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2010.12.22. 22:10 Myta

2011 divat-celebjei

Csinos, divatos sztárok mindig lesznek, de közülük nagyon kevésnek sikerült olyan stílust bevezetni a női divat világába, ami több évtized múlva is megállja a helyét. Ilyen igazi divatikon volt Greta Garbo, Marlene Dietrich, Audrey, Hepburn, vagy Bridget Bardot. A mai divatcelebek nincsenek akkora hatással a világra, mint elődeik voltak, mégis összegyűjtöttem azokat akik jövőre a "menő" divat majmolható meghatározói lesznek.

Kate Middleton
Kate stílusa egyszerre trendi és kifinomult. Népszerűsége az áprilisi királyi esküvő után további lendületet vehet.



Hanelli Mustaparta
Mustaparta nagyon ügyesen kombinálja a különböző stílusokat és ruhadarabokat. A 27 éves modell és bloggerre érdemes lesz jövőre is odafigyelni.



Freja Beha Erichsen
A dán Freja (Lara Stone után) a luxus divatházak kedvence, az egyik legtöbbet foglalkoztatott modell. Tizenhat tetoválásával a merész, nagyon  vékony testalkathoz illő stílusok képviselője.
 



Lady Gaga
Sokkolt, sokkol és sokkolni fog 2011-ben is. Határokat és szabályokat nem ismer, stílusa annyira különc, hogy az már zseniális. 


Alexa Chung
A 26 éves műsorvezető-modell ruhatára romantikus és bohém, néha nőies, néha pedig férfias tónusokkal. A legjobban öltözött nők között tartják számon, nem is véletlenül :) 
 
 



Clémence Poésy
A francia színésznő az eklektikus stílus képviselője.



Carey Mulligan
Mindig tudja, mikor mit kell felvennie. Létrehozta saját stílusát, ami cseppet sem unalmas.


Emma Watson
A Harry Potter korszaka véget ért, új stílusa rövid hajjal szexisen rockos. 



Drew Barrymore
Stílusa felettébb érdekes, ő az aki megmutatja, hogyan kell egy cipőt több ruhához is felvenni.


Victoria Backham
Minimalista stílusa nagyon közel áll hozzám. Kíváncsian várom, mit alkot jövőre.



Kate Moss
A kokain sokak szerint megtette a jótékony hatását..

 

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr722532120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása