Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2010.11.25. 23:40 Myta

10 igazán furcsa telelőhely

Újabb megvilágosodás áldozatává váltam! Igen, van a Való Világ villánál is betegesebb helyszín, csak egy kicsit messzire kell utazni értük:

10. Yunessun Spa, Japán „a gasztronómia szerelmeseinek”
Ezen a fürdőhelyen szó szerint tejben-vajban fürödhetsz. A vendégek választhatnak a vörösboros-medence, a szaké vagy a zöld teás és a kávés-gyógymedence szolgáltatásai közül. Utóbbi nem csak felvillanyoz, de stimulálja a bőrödet is.
 
 
9. La Isla de Las Munecas, Mexicó „ a játékbabák szigete”
Megcsonkított játékbaba a legtöbb horrorfilm kötelező kelléke. Mexikó fővárosától csak néhány kilométerre található ez a hátborzongató turisztikai látványosság arról vált hírhedtté, hogy a szigetet ellepik a fákra aggatott, megcsonkított, horrorisztikus játékbabák. Kiutazás előtt feltétlenül nézzetek utána Julián Santana Barrera misztikus történetének.


8. Karni Mata Temploma, India „a patkánytanya”
A templomban kb. 20 ezer patkány él.Karni Mata a 14. században egyezséget kötött a halál istenével: hogy a királyicsalád elveszített tagjai haláluk után patkányként térnek vissza a földi világba, és patkányok maradnak egészen addig, amíg újjá nem születhetnek emberként, ugyanebben a családban. A patkányoknak itt számos pozitív erőt tulajdonítanak. Aki megosztja velük az ételét, felgyógyul a betegségből; akinek sikerül megpillantania a templomban élő négy-öt fehér patkány valamelyikét, szerencsére és boldogságra számíthat, aki pedig meg is érinti őket, egész életére áldásban részesül. Ha valaki véletlenül rálép egy patkányra és az állat elpusztul, a bűnös vezeklésként köteles a templomnak ajándékozni az állat aranyból vagy ezüstből készített szobrát.

 
7. Parque de la prehistoria, Kuba „a történelmi park”
Fidel Castro több mint kétszáz hatalmas dinoszauruszból valóságos kubai Jurassic Parkot létesített. Lehet, hogy ezzel a dinóparkkal szeretne az amerikaiakra csapást mérni?

 
6. Nemzetközi barátság kiállítóterem, Észak-Korea „az ajándékok tárháza”
Kim Jong II-ot az egész világ szereti. Nem is kell ennél jobb bizonyíték, mint ez a kiállítóterem ahol bemutatja a világ különböző vezetőitől kapott kilencvenezer ajándékát. A kiállított tárgyak kötött megtalálható Michael Jordan által aláírt kosárlabda az amerikai külügyminisztertől, egy kitömött aligátor Nicaraguából és egy sakktábla al-Kadhafitól. Nekem már maga Kim fénykepe is félelmetes. Itt most nem biztonságos, ezt a látványosságot halasszátok későbbre!

 
5. Bang Kwang börtön, Thaiföld „Bangkok Hilton”
Aki Thaiföldön rosszul viselkedik az könnyen a börtönbe kerül! Ha valami furcsa oknál fogva mégis elkezdenétek unatkozni, látogassatok el a Bang Kwang börtönbe. A belépőjegy megfizetése után megveregethetitek az elítéltek vállát és hétezer fogvatartott történetei közül kiválasztatod a neked leginkább tetszőt.
 
4. Svábbogár múzeum, Texas- USA  „a bogaras borzalom”
Michael Bohdan múzeumában a svábbogarak különböző öltözéket viselnek, ezért szinte mindenben lehet őket látni - napszemüvegtől a balett szoknyáig. A tulajdonos szerint az emberek jól reagálnak a múzeumban látottakra, ahova mintegy hatezren látogatnak el évente. 


 
3. Saparmurat Niyazov szobra, Türkmenisztán „ személykultusz magas fokon”
A főváros Asgabat központjában emelkedik Niyazov elhunyt államfő 75 méter magas emlékműve, tetején 12 méter magas aranyozott szobrával, amely a nap járását követve minden 24 órában egy fordulatot tesz meg a tengelye körül.
 

 
2. Sekigahara-i csatamező Japán „az emlékmű”
A Japán Gufu városában található az a park ahol egy üzletember a Sekigahara csatát életnagyságú szobrokkal örökítette meg. A szobrok között található lefejezett és éppen öngyilkosságot elkövető harcos is.
 

 
1. Karner ház, Ausztrália „a Csontok háza”
A Prágától mindössze 70 km-re található 1600-as évekbeli koponyákkal díszített bizarr csontkápolnában bizonyára már jártatok. Nekem felejthetetlen élményvolt! Az ausztráli Karner ház látványossága ehhez nagyon hasonló. A közeli temetőből helyhiány miatt kikerült 2100 db. koponya közül a legfrissebb 1983-as, azaz kevesebb mint 30 éves.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr912472475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása