Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2010.11.04. 23:20 Myta

A világ hét "legagresszívabb" szupermodellje

Csillogó kifutó, szuper ruhák, profi fotósok és a szokásos jámbor-zsiráf külső. Miért féljünk a modellektől? Kívülről nézve életük csupa szórakozás, siker és könnyű pénzkereset. Mint minden túlhajszolt munkakőrben sokan depresszióban szenvednek és időnként előtör belülük az agresszivitás. Kik azok a modellek, akiktől ne kérj autógrammot, ha jót akarsz!

Naomi Campbell

A legendás szupermodell nem fér a bőrébe! Úgy látszik továbbra sem tudja visszafogni magát. Összecsapásaihoz leginkább a strasszokkal kirakott BlackBerry telefonját használja.  Verekedett már az asszisztenseivel, a sofőrjével, Heartrow-i rendőrökkel és véresre verte modelltársát Yvonne Scio-t  is. Vajon ki lesz a következő áldozata?

 Lykke May Andersen


A dán modell az egyik repülőútján,  Amszterdamból Miamiba  repülve verte meg az őt felébresztő légikísérőt. Hmmm...nem szeretnék mellé ülni!
 
Bianca Golden

 
A top modell reality műsor egyik versenyzője, Bianca Golden az egyik reptéren verekedett össze  női utastársával. Ne állj be elé a jegykezelésnél!
 
Elyse Sewell

A karját is eltörte, amikor a billentyűs Marty Crandall-al verekedett össze. 
 
Brandy Rusher



A csendháborítás miatt értesített rendőrt verte meg.

 

Karen Mulder

 


Többször megfenyegetette telefonon plasztikai sebésztét, aki korábban operációkat végzett rajta. Karen az eredménnyel nem volt elégedett.

Jessica White



Egy vita után baseball-ütővel szétverte egy nő kocsiját.

 

 

1 komment

Címkék: celeb


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr222423156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.11.13. 17:53:20

Naomi nagyon gáz! Nem elég, hogy randa, mint a kazánajtó, még egy agresszív drogos picsa is. Remélem, nemsokára leállnak a létfontosságú szervei, és akkor már csak a lélegeztetőgépnek pózolhat. Gyökér.
Lykke-vel viszont szívesen eltöltenék egy kis időt, mellettem kezes báránnyá válna! :D
süti beállítások módosítása