Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2010.10.22. 23:39 Myta

Myta tízparancsolata a ráncok ellen!

Nem csak a legdrágább krémektől vagy a kozmetikai kezelésektől lehet szép és fiatalos a bőrünk. Nem pénztárca függő tanácsaim az alábbiak!

 


1. Sok alvás, fél egészség! Nincs olyan szemkörnyék ápoló, ami eltüntetné a kialvatlanság okozta karikákat a szem körül. A kiegyensúlyozott életmódhoz elég alvásra van szükség, különben meglátszik a bőrünkön. A bőröd is a legaktívabb éjjel, ezért legalább hét órát aludjál minden éjjel.

2. Védjed magadat a naptól: A bőröregedés nagyrészt a nap okozza. Használjunk napszemüveget, napozáshoz legalább 30-as fényvédő faktorú naptejet, szolárium helyett inkább arcbarnító krémet.

3. Antioxidánsok: használjunk antioxidánsokat tartalmazó krémeket. Az antioxidánsok védenek bennünket a külső behatásoktól a naptól és a portól.

4. Szemkörnyék: Sokan drága arckrémeket vásárolnak, pedig hol jelennek meg elsőként a ráncok? Igen, a szemünk körül. Itt a legvékonyabb a bőr ezért különösen fontos, hogy a szemkörnyékünkre kiemelt figyelmet fordítsunk.

5. Étkezés. Egyes élelmiszerek csodákra képesek Az Omega-3 zsírsavak segítik, hogy a bőrünk sima és fiatalos maradjon. A, C és E vitaminok, valamint a zöldségek közül az avokádó, a paradicsom, az olívaolaj, a brokkoli jó hatással van a bőrünkre.

6. Dobd el a cigit! Ha törődünk a testünkkel, automatikusan törődünk a bőrünkkel is. A cigaretta és az alkohol egyenes úr a ráncos bőr világába, mivel csökkenti a bőrt erősítő kollagén és a bőrt rugalmassá tevő elasztin mennyiséget a bőrben.
 
7. Pórusok összehúzása: Az idő előrehaladtával a pórusok nagyobbak lesznek és jobban láthatóvá válnak. Akadályozzuk meg a pórusok eltömődését, használjunk bőrradírt és szalicil savas termékeket, amely összehúzza a pórusokat.
 
8. Hagyd el a rossz szokásokat: Mindenkinek van valamilyen rossz szokása. Ilyen amikor hunyorgunk, pislogunk, arcunkra támaszkodunk vagy éppen szívószállal isszuk kedvenc koktélunkat. Ezek mind fokozhatják a ráncok kialakulását. Viseljünk napszemüveget a vezetéshez és optika szemüveget az olvasáshoz, ha szükséges.
 
9. Hámsejt eltávolítás: Ahogy öregszünk, a bőrsejtjeiknek hosszabb idő kell regenerálódni. Használjunk hámlasztó készítményeket hetente egyszer-kétszer.
 
10. Nyak és kéz: A nyakunkra és a kezünkre is fordítsunk legalább annyi figyelmet, mint az arcra. Naptej és rendszeres hámlasztás, a szép bőr titka.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr632390980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása