Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2010.09.10. 11:00 Myta

Oooh New York

Szia Blog!

New York a városok városa a világ fővárosa. Az egyik kedvenc városom. Nagyon szeretem, mert teljesen más mint Európa. Annyira visszavágyok, hogy el sem tudom nektek mondani! Hömpölygő tömeg, hatalmas épületek, lüktetés. Ha hazajövök New Yorkból itt egyből mindent olyan kicsinek érzékelek. Itt található az ENSZ központja és világ legjelentősebb és valószínűleg legismertebb pénzügyi központja, a New-York-i tőzsde is. Talán ezért vált az arab terrortámadások célpontjával is kilenc évvel ezelőtt? New York székhelye olyan világszerte ismert cégeknek is, mint például az Avon, Estée Lauder, Pfizer, Reuters, Sony Music Entertainment vagy a Time Warner. Nagyon sok kedvenc bevásárlóhelyem, éttermem vagy szórakozóhelyem van New Yorkban. Idővel talán egy külön rovat keretei között megpróbálom majd bemutatni ezeket is. Hihetetlen, de New Yorkban sokkal olcsóbb lakást bérelni, mint szállodába szobát bérelni. Általában meghatároznak egy minimum tartózkodást, de ez elég alacsony szám, pl. 3 éj.
 
 
 
Ha lakást szeretnétek bérelni az alábbi oldalak segítenek:
 
www.homeaway.com
www.vacationrentals.com
www.nychudsonrooms.com
Tegnap hivatalosan is kezdetét vette a New York-i divathét. Yessss! Végre egy kimagasló divatesemény a nemzetközi tervezők, modellek, bloggerek és az divatipar számára. Várjuk a jövő évi tavasziés nyári  trendeket. Az évente kétszer megrendezésre kerülő rendezvény egy új helyre, a Lincoln Center David Rubenstein átriumába költözött. Ez a terem sokkal nagyobb és jobban berendezhető mint a korábbi Bryan Park-os helyszín. A Mercedes-Benz a napokban megerősítette, hogy legalább 2013-ig főszponzor marad a nemzetközi divathét rendezvényeken.
 
 
A divat gyakran változik és a divat világában is előtérbe került az internet. A gyors változásokat a blogok és a bloggerek tudják a legjobban közvetíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: divathét


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr52285498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása