Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2010.09.03. 14:27 Myta

Mit gondoltok a plasztikai sebészetről?

Ez a plasztikai sebészet nehéz kérdés. Manapság egyre gyakoribbak az ilyen beavatkozások elvégzése, de én továbbra is nemet mondok rá! Gondoljatok csak Pamela Anderson-ra vagy Heidi Montag-ra. Az első szépészeti beavatkozások után jobban néztek ki, de miután teljesen átszabatták magukat, már minden testrészüket a plasztik porcikájuk húzza. Nem értem miért nem tudnak mértéket tartani?
Az sem mindegy, hogy milyen célból fekszel a kés alá. Egy baleset vagy esetleg születési rendellenesség miatt? Vékonyabb orrot vagy mellkisebbítést szeretnél? Esetleg has felvarrást? Igen, az ilyen szépészeti beavatkozásokat el tudom fogadni, lehet hogy egyszer, majd egy bizonyos korban nekem is szükségem lehet rá.

Persze könnyű azt mondanom, hogy fogadd el magad, olyannak, amilyennek születtél, ha a színes reklámok és a magazinokban szereplő celebek idealizált emberképet sugallnak ilyen téren.
Szülinapi vagy érettségi ajándék húszévesen egy mellnagyobbítás? Ezeket az indokolatlan szépészeti beavatkozásoknak nem látom értelmét. Ti mit gondoltok erről?

1 komment

Címkék: trend


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr92268988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jetstream 2010.09.07. 10:41:58

Egyet értek veled. Nekem kifejezetten nem tetszenek a nagyon mű hölgyek, magam részéről a természetes szépséghez vonzódom.
süti beállítások módosítása