Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2012.02.14. 11:14 Myta

Beckham, New York és a Fujifilm X10-es

New York ismét a divatbloggerek Mekkája, hiszen ezen a héten még csütörtökig tart a 2012-es őszi/téli kollekciókat felvonultató Mercedes-Benz divathét. Az ilyen nagy volumenű eseményre a legtöbb blogger és szakújságíró már hetekkel ezelőtt felkészül: az aktuális trendekhez illő ruhába bújik, no és persze nélkülözhetetlen kiegészítő még egy hatalmas designer-táska, amibe a backstage és kifutó fotózáshoz nélkülözhetetlen méretes fényképezőkép és azt kiegészítő teleobjektív is még belefér.

beckham01

A divatbloggerek fényképezőgép választásánál több trend is megfigyelhető és mivel az ilyen kütyükhöz kiválasztásához nem igazán értünk ezért nagy hatással van ránk más bloggerek fényképezőgép választása és az ismert arcokkal történő product placement. Van, aki próbál minél profibb géppel menni egy ilyen eseményre (ez a nem éppen költségkímélő trend már engem is megfertőzött), míg más profi fotóst visz magával vagy van, aki marad egy kisebb, egyszerűbb kompakt gépnél, amivel viszonylag közelről, leginkább az első sorból lehet igazán jó minőségű képeket készíteni.



David Beckham zseniális sportoló, zseniális marketinges és tökéletes reklámarc (3in1) kombináció is egyben. Bármit, amit a kezébe vagy éppen rá adnak az a leghatékonyabb product palcement.

beckham02

Így figyeltem fel én is a Fujifilm X10-re ami, nem új modell, közel egy éves és a klasszikus külseje miatt inkább egy retro darab, de ha a fényképezőgép adatlapját  jobban megnézitek csupán  350 gramm, az objektíve 28-112 mm F2.0-F2.8, tehát ideális darab bármilyen beltéri divat eseményhez! Minden bloggernek ajánlom!

Fujifilm X10

Szólj hozzá!

Címkék: divathét


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr164104077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása