Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2011.12.31. 12:00 Myta

Szilveszteri készülődés

Minden évben eljön az-az egy éjszaka, amikor divatozás kapcsán bármi megengedett! Legyen az egy extrém füstős szem, egy merész mélykivágású ruha vagy akár egy kreatív frizura.

A tökéletesen összehangolt külső kialakítása nem is olyan egyszerű ezért sokan a könnyebbik utat választják: a karácsonyt követő 30-50%-os leárazásokban beszereznek egy új kis feketét vagy valamilyen strasszos egyberuhát esetleg egy fémes hatású ezüst vagy arany felsőt.

A feketébe bújva ideális színválasztás, nincsen vele semmi bajom, de ha ki akarsz egy kicsit tűnni a tömegből, akkor idén szilveszterkor fehérbe öltözöl, hiszen egy ideje a fehér az új fekete ! A karácsonyi parti lehet kint is és bent is, ezért célszerű, ha van rajtatok harisnya és visztek magatokkal egy hosszú ujjú felsőt is!

Ha a szilveszteri buli vacsorával egybekötött, akkor a megfelelő sminkválasztás is igen lényeges, hiszen szilveszterkor nem elég egy hagyományosan kifestett szem és vörös ajkak. Az extrém füstős szem készítéséhez inspirációnak ajánlom David Hernandez szexi és csillogó sminkjét. Igaz, igen sok munka van vele…


Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr533509114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása