Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2011.12.24. 09:06 Myta

Mibe ötözzünk szenteste?

A karácsony tökéletes alkalom extra adag csillogásra! Nincs dresszkód arra, hogy mit igen vagy mit ne de, ha lehet kerüljük a vulgáris külsőt!

ruha1 

Felvehetünk akár klasszikus blúz- hosszú szoknya vagy nadrág kombinációt vagy akár egy csillogó mini szoknyát is - egy hosszú ujjú felsővel. A fekete szín az örök klasszikus, de ha a legújabb trendekhez szeretnénk igazodni, akkor olyan fémes színt vegyünk magunkra, mint például az arany.

ruha2 

Legyen az egyberuha, felső vagy nadrág az arany szín tökéletes karácsonyra! Az arany darabokat inkább természetes színekkel célszerű kombinálni: bézs vagy testszín, de a fekete arany is tökéletes kombináció. Karácsonykor nemcsak az ajakrúzs lehet élénkpiros, de klasszikus színválasztás a piros ruha is. Családi karácsonyozáshoz inkább a piros lágyabb színárnyalatait válasszunk, mint a Végzet Asszonya élénkpiros külsőt!

ruha3 

A fekete-fehér kombináció is örök klasszikus darab: kortól, mérettől függetlenül bármilyen alkalomra és ilyenkor a körömkifestés lehet rockosan fekete vagy akár élénkpiros.

 

ruha4 

Szólj hozzá!

Címkék: hellókarácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr433492819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása