Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2011.11.23. 21:30 Myta

Céges karácsony - mit igen és mit ne!

Akár csak tavaly, ismét nyakunkon a céges karácsonyi parti. Aki idáig nem foglalt külső helyszínt, az már ne is tegye, elkésett! Tavaly karácsonykor a piros színt ajánlottam figyelmetekbe és az idei karácsonyra is van néhány ötletem, hogy a karácsonyi céges divatozás terén igen és mit ne! (azt már rátok bízom, hogy a tequilától elázva a főnököd ölében mit műveltek)

 Ruha: Mutogasd magad mértékkel! Persze azért nem kell úgy öltözni, mint egy apáca! A legtöbb parti ruha rövid és pántnélküli, de csak mértékkel legyél szexi és kihívó akár fent akár lent. Jegyezd meg a siker titka a bűvös 40-es szám! Azaz legfeljebb a bőröd 40%-a lehet szabadon. A csupasz kar 10-10%, a láb 15-15% tehát a kettő együtt már sok!

 

Cipő: Ne kínozd magad! A szép, de kényelmetlen tűsarkúdat hagyd otthon, mert egy ilyen bulin sokat kell állni vagy akár táncolni!

 

Kiegészítők: Ne úgy nézz ki, mint a céges karácsonyfa, de az ékszer a csillogó szemhéjfesték most megengedett! A piros ruhához jól megy a fekete és a fémes kiegészítő: például fekete harisnya nyaklánc vagy nagy fekete fülbevaló.

Fehérnemű: a látható fehérnemű pánt nem túl szerencsés! Pántnélküli ruhához vegyél pántnélküli melltartót! A szilikon pánt eszedbe se jusson! Kivágott ruhához javaslom még a "titkos fegyvereket "

Mikulás sapka és szarvas agancs: Sokszor látok karácsonykor mikulás sapkában és szarvas agancsba táncoló embereket. Légy bátor, ne csinálj hülyét magadból! Mondj a piros „Tescos” bohócsapkára idén nemet!

Szólj hozzá!

Címkék: hellókarácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr123407001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása