Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2010.10.26. 15:05 Myta

Misztikus trend a Power Balance karkötő?

Felejtsd el a csillogó gyémánttal kirakott és arany karórákat, mert egy 7000 forintos hologramos szilikon karkötő divatja futótűzként terjed. Igen, ez a legújabb őrület! A szerkentyűben, úgy tűnik, sokan bíznak, mert már egy két és félmillió példány talált gazdára.
 


Ilyet visel: Kate Middleton, P. Diddy, Gerard Butler, Christiano Ronaldo, Leonardo DiCaprio, Rubens Barrichello, a budapesti étteremtulajdonos Robert De Niro és Beckham is.



A misztikus hologram gyártója egy kaliforniai testvérpár, akik szenvedélyes szörfözők, eredetileg a sporttársak részére készítették el a Power Balance névre keresztelt karkötőt. Szerintük a hologram gyógyító és erősítő energiákkal van tele: így a bizsu pozitív rezgésekkel erősíti a testet és távol tartja a mobilok és rádióhullámok káros rezgéseit. A hologram jótékony hatása még  nincs orvosilag alátámasztva!

Kár, hogy nem magyar találmány. Akit jobban érdekel itt utána nézhet.

Szólj hozzá!

Címkék: trend


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr352400014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása