Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2010.10.18. 12:42 Myta

Öltözz esőben is divatosan

Ha biztosra akarsz menni, akkor alul- fölül is véded magadat, hiszen az eső felülről zúdul a nyakunkba, majd pocsolyák formájában veszélyezteti a lábbelinket is. Íme, a klasszikus, a sportos és a divatos stílus néhány jellemzője.

Klasszikus

A ballonkabát klasszikus őszi darab, egyáltalán nem fog rajta az idő vasfoga. Vegyél fel hozzá egy farmert és dobd fel a külsődet egy színes esernyővel.


Sportos

Olyan esernyő nem létezik, amit ne fordítani ki a szél. Ha nem szereted az esernyőt, szerezz be egy kapucnis, vízálló sportdzsekit. Gondolj a vízálló táskára is. A sport márkák által tervezett dzseki anyagból készült táskákban nyugodtan megbízhatsz, nagy valószínűséggel vízállóak.  


Divatos

A gumicsizma nem éppen nőies viselet. Én ki nem állhatom. Vegyél fel egy félmagas szárú csizmát. Az impregnálás után, a vízállóságát sokáig megőrzi. Hozzá egy divatos farmer, nagy táskával, egy leopárd mintás sállal, és már indulhatunk is!


A férfiaknak könnyebb dolguk van, hiszen ők a vizen járnak.

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr432380189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása