Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2010.09.15. 12:57 Myta

2010 ősz: Szuper trendi a ribicsizma

Nagyon Szexi! Igen, hajszálra olyan, mint Julia Roberts a Micsoda nő!-ben viselt csizmája csak éppen nem lakkból van. Idén ősszel szinte mindegyik extra hosszú szárú csizma divatos lesz.

 
Válaszd ki a neked leginkább tetszőt: lehet velúr, alacsony vagy magas sarkú, fűzős vagy feszes. Vigyázat!Drasztikusan rövidíti a lábat, ezért nagyon alacsony és nagyon rövid lábú lányok kerüljék. Ne vegyetek fényes vagy harsány színezett változatokat, mert ezek az olcsó ribanc kategóriába tartoznak és nehéz más ruhával kombinálni.
A vásárlás előtt gondoljátok végig, hogy melyik napszakban szeretnétek használni. A mindennapos használatra célszerűbb az alacsonyabb sarok, esti viselethez már választhattok magasabb sarkút is. A legjobb választás a semleges színek mint a fekete, a barna vagy a szürke.

Ne sajnáljatok több pénzt kiadni egy jobb, valódi bőr csizmáért. Egy jó minőségű csizma elegánsabb, és ezerszer jobban néz ki, mint egy olcsó szintetikus bőrből.
A csizmán van a hangsúly ezért egyszerűbb lenge ruhákkal, tunikával vagy shorttal viseljétek. Ha egyberuhát vesztek fel, az legyen inkább lazább fazon mondjuk egy övvel, ha a szűk ruha mellett döntötök, akkor előnyösebb a hosszúujjú.
 
 

Pulóverrel, blézerrel, rövid szoknyával vagy kardigánnal is elegáns viselet. Aki meg rossz pillantásokat vet rád, az egyszerűen nem ért a divathoz. A magas szárú csizmák magukért beszélnek!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr632297633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nananananana · http://eztortentmavelem.blog.hu 2010.11.08. 21:55:12

mint a témához egyáltalán nem értő elmondanám a véleményem.
ha valami dögös egy csajon, néha felveszi, tetszik az embernek, ha minden nap látja akkor egy idő után megunja/hozzászokik. a ribicsizmát így megölik, csak sima csizma lesz. :( :P
süti beállítások módosítása