Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2010.09.14. 16:41 Myta

Én és a kis kínai vacsorabrigád

Vacsoráztatok már kínai diplomatákkal? Engem a napokban ért egy ilyen (bal) szerencsés megtiszteltetés.

Aki nem ismer, annak annyit, hogy nem szeretem a kínai ételeket. Nálam a mézes csirke, a kínzóeszköz kategóriába tartozik. A legrosszabbul sikerült randevúim története mindig kínai éttermekhez köthető, de ettől most vonatkoztassunk el.
 
A társaságom választott egy igen magas színvonalú százéves éttermet (igen biztos kitaláltátok a Gundelt). Kiöltöztem közkívánatra, elegáns királykékbe és már indulhattunk is. A kínai barátainkról, annyit érdemes tudni, hogy pénzük, mint a tenger, szemrebbenés nélkül vásárolnak vállalatokat vagy bankokat és egyenesen a reptérről érkeztek. Nyi haó! Örültünk nekik! Bizonyára az átlagnál gyorsabb repülőtéri átszállásuk elsődleges eredménye az volt, hogy a zsebes, vastag macinacijuk még az étteremben is rajtuk maradt. Azt gondoltam, eltérő az értékrend, Myta fő a tolerancia! És jött a folytatás, részemről meg a további megrökönyödés. Az előételnél még csak szörcsögtek és evés közben be-be nyúlkáltak a szájukba fogaik közét piszkálva, aztán jött a főétel, ahol már a csámcsogás, a krákogás, a böfögés vagy az orrszívás is elő - elő került. A desszert közben én már majdnem leesetem a székről, ők már örömükben köpködtek és jó hangosan sorozatban szellenteni is mertek.
 
Uhhhh? Ez a vacsora kellő képen felkészített a további üzleti kapcsolatok ápolására és építésére, de mi lesz velünk, ha tömegesen elözönlenek majd bennünket az ilyen üzletemberek?

 

3 komment

Címkék: party


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr102296012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsúd Horse 2010.09.15. 06:59:56

Orrot pedig a jó öreg orosz "zsebkendővel" fújnak, minden különösebb gátlás nélkül. Sajnos, volt szerencsém látni párszor. Myta ne kelet felé nyiss üzletileg, hanem nyugatra, esetleg délre Milánó felé :) Olasz éttermek egész hangulatosak :)

=Daniken= 2010.09.21. 10:01:33

Dolgoztam kínaiakkal, igen, ilyenek. és ha náluk a pénz, akkor még megmondani sem fogod nekik, hogy ezt itt nem illik. Harákolás, szőnyegre-padlóra köpés...náluk ez normális.Nem emlékszel a pekingi olimpiára? Ahol TV műsorban tanították a zsebkendő használatát?:-) Egy jó módszer van, hogy rövidre zárd: megitatsz velük 4-5 páleszt, pillanatok alatt tök részegek lesznek és mennek aludni.Különben ilyen helyre nem érdemes őket vinni, abszolút nem értékelik.

Klimatis 2010.09.25. 11:24:25

Nem a Shrek kínai folytatását akarták szimulálni mint üzleti lehetőséget. Szeretik a koppintást...Shrek mandarin nyelven..:)
...mi lesz?...szmogriadó és üvegházhatás..:)
süti beállítások módosítása