Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2010.09.10. 15:01 Myta

Az 1 millió dolláros cseresznyés vaníliafagylalt

Nem nyaljuk a fagylaltot! De nem ám! Mert a világ legdrágább 1 millió dolláros, azaz 220 millió forintos tölcséres fagylaltja nem ehető és nem is egy lenyűgöző cukrászati alkotás. A vagyont érő 152,16 karátos tölcsért a Bruster's Real Ice Cream nevű prémium fagylaltkereskedés készítette 622 gramm 18 karátos fehér- és sárga arany felhasználásával, 548  kerek Lazare gyémánttal, 57 smaragd csiszolású gyémánttal, és egy 5,63 karát tömegű, sárga, radiánt csiszolású gyémántból. A koncepció szerint a gyémántokkal díszített műtárgy a Bruster's termékeinek kitűnő színvonalát, illetve a szolgáltatásuk kifogástalanságát jelképezi.

Drága és nem túl szép! Én továbbra is maradok a jól bevált epres jégkrémemnél.


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr952286438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása