Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2012.05.23. 08:12 Myta

Válassz bikinit a testvonaladhoz

Megtalálni a megfelelő méretet, a testedhez jól illeszkedő bikinit, ami színben és mintázatban is előnyös nem egyszerű feladat. Legtöbbször azt a hibát követjük el, hogy a reklámokban szereplő darabokat próbáljuk meg, ami máson lehet, hogy jól néz ki, de nekünk más a testvonalunk vagy hiányzik a minta és az alkatunk közötti egyensúly. Néhány fürdőruha nedvesen valamivel nagyobb, ezért lényeges szerepe van a kényelmes méretnek, persze az se jó, ha egy fürdőruha túl kicsi.




Téglalap (deszka) testvonal  
 

 
Nekik akár a háromszög fazonú bikini is előnyös , csíkos vagy homogén pöttyös mintával és olyan formájú alsórésszel, ami a szélesebb csípő látszatát kelti.


Körte (széles csípő) testvonal  

 

 
Sokan úgy gondolják, hogy széles csípőhöz a tanga a legjobb választás,  ez nem igaz. Éppen ellenkezőleg a nadrágos fazon a vékonyabb csípő látszatát kelti. Nekik előnyös, ha a felsőrészen vannak a minták az alsó rész pedig semleges.

Fordított háromszög  
 

 
Itt a vastag vállpántos fazon az előnyös és kényelmesebb (egy hátizsáknál is), ha a felső rész szorosabban fogja a felsőtestedet. Színek terén válasszunk sötétebb felsőt, mintás vagy színes alsót.

Alma testvonal



Akinek nincs lapos hasa azok előnyösen elrejthetik testüket az ’50-es évek fürdőruha fazonjába, ami trend most úgy is reneszánszát éli.

Szólj hozzá!

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr334533074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása