Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2012.04.14. 08:00 Myta

Melltartó vagy mellbimbó?

A tavaszi Glamour napok kapcsán tegnap szinte végigjártam valamennyi akciózó és nem akciózó üzletet és a cukorkaszínek kavalkádja között mindegyik neves márkánál felismerhettem a másik nagy 2012-es tavasz/nyár trendet : az átlátszó felsők és a kivillanó melltartók térhódítását.

melltartó fitogtatás

melltartó

A mélykivágású felsőkből vagy egyberuhákból kivillantható cicitartókat szintén az élénk –harsány cukorkaszínek, anyagukat tekintve pedig a selyem vagy a csipke jellemzi. A melltartó villantás jól kombinálható egy kis kabáttal vagy blézerrel esetleg a most szintén szuperdivatos áttetsző ruhákkal vagy az akciózó üzletekben kapható rácsos vagy csipkés  kialakítású pulcsikkal és felsőkkel.

Míg néhány ismert celebritás: Jessica Parker, Brooklyn Decker és Analeigh Tipton a melltartó fitogtatás mellett kötelezték el magukat, a napokban megrendezett Elle gála láttán egyre többen (Melody Thornton, Lindsay Lohan,Liz Hurley) a cicivillantók táborához sorolják be magukat. Hát, nem is tudom…. szerintettek?


mellbimbó fitogtatás

1 komment

Címkék: divat


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr34422339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2012.04.17. 18:55:59

Ha csak olyan nők járnának így akiknek szép a mellük nagyon bírnám ezt a divatot, de sajnos nem ez a jellemző, sőt!

Olyanok járnának így, akik a térdükkel rugdossák a cicijüket ill. akkora parizerük van, mint egy káddugó!

Szóval inkább hagyjuk...
süti beállítások módosítása