Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2012.03.10. 09:40 Myta

Mi történik a napszemüvegekkel? Napszemüvegek 2012

A napszemüveg viselés terén továbbra is két irányvonal van! Van, aki az arcformájához és személyiségéhez hosszabb időre választ akár egy drágább darabot, míg a másik irányvonal évente igazodik az aktuális trendekhez. Utóbbi csoport a nagyobb ruházati láncok tavaszi kínálatából a divatos darabokat, kedvezőbb áron is beszerezhetik.

napszemüveg 2012 1

Mik is az idei napszemüveg trendek?

Nem csupán a ruhásszekrényben és a cipőállványon, de az idei szezon napszemüvegeinél is dominánsak a pasztell és a fagyi színek, mint a babarózsaszín, a menta, a barack vagy a citromsárga. Ezek az élénk tavaszi színek leginkább a feketével, a szürkével vagy királykékkel kombinálhatók jól.

napszemüveg 2012 2

Formák terén továbbra is divatos a klasszikus Ray-Bans, az 50-es éveket idéző macskaszemek, a teljesen kerek formavilág és a hagyományos pilótaszemüvegek. A méretek idén azért nagyobbak lettek és minden stílusnál dominálnak a már említett harsány színek. Az alapanyagok jellemzően műanyag, de már velúr keretű Emporio Armani szemüvegekkel is találkoztam az üzletekben. Az áttetsző felsőkhöz igazodva nagyon sok keret akár teljesen átlátszó.

napszemüveg 2012 3

Egyes márkák, mint a Cutler&Gross a nagymamaszemüvegekhez hasonló fonott és gyöngysoros zsinórt tesznek a keretekre, ami igen praktikus kiegészítő lehet azoknak, akik gyakran veszik le-fel vagy előszeretettel hagyják el a napszemüvegüket…

Cutler&Gross

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr654301417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása