Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) video (154) videó (1) zara (1) Címkefelhő

2012.03.06. 07:50 Myta

New York, London, Párizs: fizetett statiszták az első sorban

A legjobb hely egy divatbemutatón kétség kívül az első sor. A legtöbb divatblogger álma egyszer innen végignézni szezonról szezonra a legnagyobb divatházak új kollekcióinak felvonulását, de ez a hely leginkább a divatmagazinok főszerkesztőinek, az amerikai luxusáruházak nagyvásárlóknak és a divatkritikusoknak tartják fent.



Az első sorban újabban egyre több Hollywood-i celebritás, ismert sportoló, it-girl, politikus vagy pop sztár tűnik fel, akik legtöbbször hatalmas összegeket kapnak a divatházaktól, hogy a sajtó figyelmét magukkal vonva nagyobb hírverést csináljanak egy-egy márkának, bemutatónak. A nagyobb hírverés meg az eladásokat növeli! A márkák külön összeget is elkülönítenek erre a tevékenységre, amit „talent budget” -nek hívnak, ebből fizetik a celebritás utazását, szállását, étkezését és a "statiszta gázsit" is, ami például Rihanna és Beyonce húszmillió forint nagyságrendű, a képen látható Rosie Huntington-Whiteley, Michelle Williams vagy  Kate Bosworth ennek csak töredékét kaphatja. Kicsit ez olyan, mint pénzért tapsolni a Mónika Show-ban.

Szólj hozzá!

Címkék: divathét


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr874292077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása