Info

Get Adobe Flash player


Sziasztok Blogolvasók!

Megtaláltátok a megfelelő blogot, ha érdekelnek a Sportok, a Cukiságok és ha szeretnél nyolc lépéssel előrébb járni a Divat terén mindenki elött! Remélem tetszik amit láttok és ne feledjetek naponta visszatérni az oldalamra!
Jó blogolvasást :)

Kapcsolat: stylebymyta@gmail.com

Hirdetés/Szponzor

Mit rejt a csomagolás?


Budapest, Hungary Local Weather

Címkék

2012 (1) agent provocateur (1) asb (2) celeb (78) Címkék (8) csináld (1) cukiság (159) divat (196) divathét (31) dr.dre (1) ételek (3) férfi (3) fonott frizura (1) gáz (2) gif (4) gombold (1) h&m (16) haj (4) hellókarácsony (7) húsvét 2012 (1) italok (11) kalauz (1) karácsony (2) mango (2) megan fox (1) ötletek (130) parfüm (3) party (9) politika (1) push up (1) q&a (2) rólam (21) r női divat 2013 (1) szabadidő (12) történelem (8) trend (57) újra (1) utazás (23) vásárlás (10) videó (1) video (154) zara (1) Címkefelhő

2011.12.30. 09:18 Myta

Alternatívák nem tradicionális karácsonyfára

Mivel a hagyományos karácsonyfa árak, a nagy választék ellenére egyre inkább inkább az egekbe szöknek, egyre több kreatív alternatívával találkozhatunk a hagyományos Disney filmekben látott mennyezetig érő feldíszített fenyőfák allergénbarát kiváltására, és ne csak a zöld, fehér és rózsaszín színekben kapható műfenyőkre gondoljatok!

A karácsonyfa dekorációk színei is évről évre változnak: az arany és píros színek mellet megjelent a türkiz, az ezüst, a fehér és a rózsaszín. Az angyalok helyett pedig rénszarvast, baglyot, és az üzletek kínálatától függően mackót és madarat teszünk a fára.

Az alternatív karácsonyfáknak számos változata lehet (a sörösüveg fa csak vicckategória), de hamarosan lehet , hogy minden második vagy harmadik otthonban ilyen dekorációs fa fogja megteremteni majd a karácsonyi hangulatot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hellókarácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://stylebyme.blog.hu/api/trackback/id/tr603506303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása